6 vastausta artikkeliin ”Cross process

 1. Ilkka Kokkonen

  Ja taas lisää katseltavaa, hyvä Antti! Lapsikuvat hyvin hanskattuina, niihinpä ei heti kyllästy!

  Osoituskuva sattuu eniten minun makuuni, mehunjuonti myös, sekä kolmosen vastavaloefekti!

 2. Mervi Lukkarinen

  Joo, meikä on yrittänyt kiimaista karhua ja käärmeen lumoajia. Toisen kanssa meni kello 23.30 asti ja seuraavana aamuna keräsin luuni klo 3.00 teltalta– käärmeen lumoaja ehti silti ennen minua jo Venäjän hiekalle :>). Hitsin hieno ohjelma sunnuntaina. En pääse kun olen Puijon Ladun kevät retkellä Petkeljärvellä. Jos joku tietää jonkun, joka voisi tulla minun paikalle, saisi tulla, vaikka ei olekaan jäsen :>). Ilkkaaaa…. avointen ovien päivä. Jäsenille etusija, mutta loput paikat ensin ehtiville.

  Joo. en osaa laittaa kuvia. Muistan Hannan ja Pasin viestit. Kiitoksia niistä! Ja aina omaa toimintaani ohjaale Antin suhtautuminen: No Hätä (kun menee pieleen). Otan tikulle joskus kuvia, ja katson kun joku muu, siis Ilkka vaihtaa kuviani, miltä ne näyttävät :>)

  Ilkka– minä siis sain Teron jäseneksi Siikaan…Pidän kiinni, koska olen havainnut hänen lahjakkuutensa ja tarmonsa!

  Joo.. ja Ilkan tarmon, sain moitteita kun en jaksanut odottaa klo 23.30 hiillosta, vaan paistoin makkaran tulella (retkeilypisteet aleni kuulemma entisestään). Jounille räpätin kiukuspäissäni aamulla klo 6.00: luulin, että sinäkin lähdet kolmelta kuvaamaan. — En jaksanut, mutta sinähän olet aina erenginen… Joo, vaikka olen laittanut kaikki korvat ja silmät ja sormet ja kielen ja suunkin kuriin. Ei ole kuvan kuvaa tarjota, enkä ehdi edes katsomaan kuvia ja saamaan oppia. Jos olisin mies, sanoisin, että salvan itseni. Naiselta en ole näyttänyt aikoihin. Sammalleet kasvaa päästä….

  Joo, nyt kuvataan ja melotaan vesitiiviin kameran kanssa. Antilla on ajatus siitä nuorten yöstä? Hirveesti en osaa nuorten kieltä, mutta on vähän suhteita. Kesäkuun alussa voin järjestää aikaa.

  Joo… Jos joku luki kaikki kirjoitusvirheet– kiitos. Silmät reagoi ilmeisesti koivuun… voi, voi.

 3. Hynynen Juhani

  Hienoa Antti kautta keskiviikkona kuvaat lapsia, se on Hyvä Sijoitus koska niden Arvo nousee ajanmyötä. Ei siis aina pidä paikkaansa että suutarin lapsella ei ole kenkiä. Minusta tuo toiseksi viimeinen kuva on erittäin hyvä, minua miellytti se kaikkein eniten. Siinä se tämä makuasia nähdään kun toiset pitää toisista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *