3 vastausta artikkeliin ”Yökkö

  1. ilkkak

    Hitsiläinen, Raijalle lupailin jo viikonloppuna, että soittelen jollekin, joka ei vielä ole kisa-aihetta valinnut! Hitsiläinen, niin vain taas inhimillisyysasteeni voimistui, ja unohduksen huntu laskeutui tarmokkaiden pyrkimysten päälle!
    Eli nyt, kuka vain ennen kisa-aihetta ehdottamaton toimimaan, ja aiheen keksimään sekä tässä julkaisemaan. HOP, HOP! Vaikkapa joku tuoreimmista jäsenistä, kuka ensin kerkeää!

  2. Ilkka Kokkonen

    Marraskuun kuvakisan aihe tulee nyt jo kovin myöhässä, mutta tulee kumminkin. Uusin jäsenemme Lukkarisen Mervi keksi aiheen: ”Lumesta”. Nyt siis päästään tutkimaan ihan keskittyen tuota monissa kuvissa häiriötekijänä toimivaa elementtiä. Mielenkiintoista jälleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *