4 vastausta artikkeliin ”Kuvankatselusta

  1. Ilkka Kokkonen

    Alkuperäiset hdr:n sävyt ei niin vankasti mielessä ole, mutta horisontin suoristaminen on aina selvä parannus, niin nytkin! Neulamäki-kuvasta sen sijaan tuli mielestäni aivan toista luokkaa oleva teos tuolla valjun taivasalueen rajaamisella, oikein hyvä noin! Samoin ”tupakan” pois rajaaminen viimeisestä rauhoittaa kuvan, mutta tuossa tapauksessa se poisrajattu alue olisi muuten siinä saanut olla, eli optimitapaus olisi ollut havaita se häiriötekijä jo kuvausvaiheessa. Mutta tosiaan, tuon ”näköalan” voisi mielestäni kyllä säilöä tulevien kisakuvaehdokkaiden kansioon!

  2. ulla

    Tuo Hdr näyttää kiinnostavalta, silloin tällöin niitä kuvia täällä näkyy. Voitaisiinko me joku kuvienkatseluilta keskittyäkin siihen. Joku näyttäisi, miten sen tekee ja hyvä olisi jos toiset ehtisi tehdä muistiinpanoja.

    ulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *