Kevättä ilmassa

Moi!

Sain eilen tuon EOS M42 AF confirm adapterin, ja ruuvasin kiinni 5d kameraan ja iskin nokalle 70 luvun Asahi Super Takumar 50mm f1.4 linssin. Tässäpä yksi kuva. Adapteri toimii kuin unelma ja tarkentaminen käy nyt todella vaivattomasti. Nappi vaan pohjaan, tarkennusta ja kamera piippaa heti kun kuva on terävä. Loistava juttu ..

EOS M42 AF confirm adapter 

Ja kuten näistä kuvista näkyy, piirto ja värikylläisyys on ihan loistava! 🙂 Ilmeet Pihlalla vähintään yhtä loistavat!

Pihla Kevät 08Pihlan ensikevät 08Pihlan ensikevät 08

Eli näitä vanhoja optiikkoja kannattaa kokeilla, oma viehätys näissäkin.

A

Yksi vastaus artikkeliin ”Kevättä ilmassa

  1. Ulla K-K

    No, niin. Vanhakin toimii siis hyvin. Tästä Antin kokemuksesta innostuneena lähdin kollaamaan omaa kameravarastoani ja löysin viimeisen filmikamerani EOS 600:n ja sen päässä EF 50 mm f 1.8. Tökkäsin 30 D:n eteen ja toimi kuin enkeli. Paitsi hirmunen tarkennusääni, kuin ennevanhainen valmetti täysillä kierroksilla. Kiva kun tarkennus kuitenkin toimii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *