Ajankohtaisuuksia:

Syyskuun kuvakisan aihe on ”Liike”(tarkoittaen siis jotain liikkumiseen liittyvää). Keksijänä tällä kertaa oli Hannulan Pasi, kiitoksia vain mielenkiintoisesta aiheesta.

Reilun viikon päästä lauantaina (12.9.)kuvaillaan ja nautiskellaan luonnosta Tiilikan Uiton kämpällä. Klo 14.00 voimme mennä paikalle majoittautumaan. Puolisen tusinaa on aiemmin minulle ilmoittanut, että paikalle pääsee, mutta muut voisitte tähän ketjuun ilmoittautua. Olisi näin helpompi makkaroita hankkia sopiva määrä. Muut eväät sitten voisi kukin ottaa oman tarpeensa mukaisesti.

Sovin yhteistyötahojemme kanssa, että kuvankatseluillat voidaan jälleen panna käytäntöön. Eli jatkanemme entisellä mallilla, että joka kuukauden toinen sunnuntai klo 17.00 kokoonnumme Ahmon koululle. Tällöin ensimmäinen kerta olisi 13.9. heti Tiilikan reissun päälle, ja nopeimmat voisivat näyttää ihan tuoreita kuvia reissulta.