Koulutuksia

Moro!

Aloittelemme Aliaksella koulutusjuttuja, ensimmäinen järjestettävä kurssi tulee olemaan seuraavanlainen:

_Antti

“Aukot haltuun” – tehokurssi järjestelmäkameran käyttöön

Koulut alkavat, lomat on lusittu ja samalla starttaavat Aliaksen valokuvauskurssit. Ensimmäisenä järjestetään alkeiskurssi järjestelmäkameroiden käyttäjille. Tehokurssi tarjoaa ammattilaisten opetusta ja työkaluja järjestelmäkameran käyttöön ja kuvien ottamiseen.

Kurssi on tarkoitettu digitaalisten järjestelmäkameroiden haltijoille tai sellaisen hankintaa suunnitteleville henkilöille. Kurssille osallistuvalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta järjestelmäkameralla kuvaamisesta. Kurssi ei myöskään edellytä järjestelmäkameran omistamista.

Kurssilla käydään läpi mm. seuraavat asiat:

– Järjestelmäkameran perustoiminnot
– Kameran valotusmittarin käyttö
– Tarkennus ja sommittelu
– Syväterävyys, tarkennustavat, värilämpötila

Kurssi koostuu teoriaosasta ja paikalla tehtävistä harjoituksista.

Kurssi järjestetään 13.9.2011 klo 18.00 – 21.00 Aliaksen studiolla Minna Canthin katu 4:ssä. Kurssin hinta on 49 euroa ja kurssille mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta henkilöä (kurssi järjestetään, kun ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä määräaikaan menessä).

Kurssin vetäjänä toimii kansivälisesti palkittu Aliaksen tehotiimi.

Sitovat ilmoittautumiset yhteystietoineen 2.9.2011 menessä sähköpostilla osoitteeseen studio@aliasstudiot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *