Yllättävä menestys!

Soittelin pari tuntia sitten VB-keskukselle, onneksi istuaaltaan. Kertoivat nimittäin, että olin voittanut Kuopion fotomaratonin! OHHOH!

Olin kerennyt kisan jälkeen itseni haukkua pataluhaksi, kun en ollut älynnyt, miten suuresti helpottaa suoritusta. Satuin nimittäin viime vuoden voittajan ja muutaman muun vanhan kisakonkarin kanssa samaan aikaan palauttamaan kilpailukuviani ja siinä kuulin, että nämä olivat siirtäneet ottamansa kuvat koneelle, ja sen avulla suorittaneet kuvien valinnan(vain yksi käsittelemätön kuva tehtävästään sai kortilla olla, ja vielä tehtäväjärjestyksessä kuvattuna). Silloin kyllä purin hampaitani, niin vaikeaa omalla kohdallani kuvien valinta vain kameran näytön varassa oli ollut! Mutta nyt toisaalta tuntuu sitäkin paremmalta, että vielä vaikeamman tien kautta menestyikin.

Ensimmäinen osallistumiseni moiseen oli sinänsä hyvin mukava ja haastava kokemus. Vanhana kilpaurheilijana otin kisan ihan tosissani ja käytin tehtäviin annetun ajan(mitä nyt alkuun olisin voinut tulla tuntia aikaisemmin)lähes kokonaan. Torilla ollutta, televisiosta tuttua ammattinäyttelijääkin yritin saada avustamaan yhdessä tehtävässä(suhtautui positiivisesti, muttei uskaltanut, oli sen verran ”arka” aihe).

Laitan kisakuvani tähän näytille, mitä en olisi kyllä muutama viikko sitten uskonut! Ne ovat yhä alkuperäisessä kisa-asussaan, eli suoraan kamerasta, ilman minkäänlaisia lisäkäsittelyjä. Tässä vaiheessa en tiedä, mitkä kuvat saivat pisteitä ja miten paljon. Käsittääkseni kaikki pisteitä saaneet kuvat ovat nähtävillä Fotokellarissa.

1. tehtävä: Oma kilpailunumero/2.: Salaisuus/3.: Lemmenloma/4.: Ristiriita/5.: Kiekuva kalakukko/6.: Japanilainen juttu

resize-wizard-1-1-tehtava-oma-kilpailunumeroresize-wizard-1-2-tehtava-salaisuusresize-wizard-1-3-tehtava-lemmenlomaresize-wizard-1-4tehtava-ristiriitaresize-wizard-1-5-tehtava-kiekuva-kalakukkoresize-wizard-1-6-tehtava-japanilainen-juttu