4 vastausta artikkeliin ”Muutamia Italiasta

 1. Ilkka Kokkonen

  Hienoja maisemamuotoja todellakin noissa kuvissa, sommitelmat pelaavat. Hieno maisemahan ei suinkaan takaa hienoa maisemakuvaa, senhän jokainen tosissaan yrittänyt tietää. Täytyy olla silmää sommitella, käyttää vaihtelevasti kuvakulmia, käyttää tilanteeseen sopivia objektiiveja jne…
  Ja sitten vielä lopuksi on osattava tuo kuvankäsittelypuolikin, missä Antilla tietysti asiantuntemusta löytyy vaikka miten. Tosin näistä näytteistä mielestäni kahdessa ensimmäisessä näyttäisi saturaatiopuoli hieman rohkealta. Viimeisessä olisin itse ehkä arvostanut heijastumat vedestä tuota kiviosuutta mielenkiintoisemmaksi, mutta puolensa ja puolensa…
  Tulee muistoja mieleen 20 vuoden takaa Gardalta, on siellä kyllä mahtavat maisemat! Onko järvi muuten säilynyt puhtaana?

 2. Antti

  Moro!

  Juu hieman ropsahti saturaatiota liikaa todellakin, yritin saada sitä samaa fiilistä aikaan kun se silmälle oli. Värit oli todellakin jotain ainutlaatuista, hanikka ehkä karkasi hieman liian isolle!

  Gardalla vesi oli täysin kirkasta, eli puhtaana oli pysynyt.

 3. Tapsa

  Upeata jälkeä, joskus tuo kylläisyys pitää nostaa esille. Olen katsellut vaaleanvihreitä lehtiä vastavalossa ja nekin kaipaavat kuvassa suht. runsasta saturaatiota että saa sen hehkun esiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *