12 vastausta artikkeliin ”Eilen Viinijärvellä.

 1. Ilkka Kokkonen

  Likeitlikeitlikeitlikeit…I really like it!!!!!
  Mahtava valo, mahtava sommitelma…tuo jos ei ole piirikisoihin lähetettävien joukossa sitten syksyllä, niin ihme! Kiitos, Tapsa!
  Joltain sillaltako kuvan otit? Onko useammasta kuvasta tehty pano vai cropattu? Millä optiikalla? Mikäs oli oma fiilis, kun tuon valmiiksi sait?

 2. Tapsa

  Yhdestä kuvasta cropattu, ISO 100, 50mm f13, 1/60s. Aika hyvä, mutta ei riitä pentaxin dynamiikka (piirto ja kontrastintoisto) alkuperäistä sävymaailmaa toistamaan. Ainakaan minun kuvankäsittelykyvyillä.

 3. HeikkiP

  Onpa tosiaan hieno kuva. Tapsa tiputtelee yx-kerrallaan helmiä tänne sivuille. Hyvä.
  Miksi sie nyt oot Karjalassa? Olisit ollu viikko sitten, kun minäkin olin. Pah, sää et halluu olla mun kaa.
  -hp

 4. Tapsa

  Kävin torstaina päiväseltään äitiä katsomassa. Ja kamera sattu mukaani. Eihän tuo kuvaaminen vaikeata ole, katsoo vain kauniin maiseman tms. tähtää ja painaa nappia. Mitenkä lie etten ole tuota aiemmin hoksannut:) Enpähän tiennyt että olit Karjalassa käymässä, kun et mitään koskaan ilmoittele etukäteen:)

 5. Antti

  Katos Tapsahan on löytänyt nyt valokuvauksen syvimmän ja tärkeimmän taidon.. eli napin painamisen, kuvan ottamisen, sulkimen sulkemisen tai miksi sitä ny sitten kukin sanoo. Sama pätee kyllä kaikkiin muihinkin meihin, ei niitä kuvia vaan tule jos niitä ei oteta .. aina sieltä välissä putkahtaa näitä helmiä kun muistaa vaan nappia painaa.

  A

 6. Tapsa

  Niinpä onkin, en huomannut ennenkuin sanoit. Mielikuviani ruokkii tuo kuvan oikeassa laidasassa oleva pensas valkoisin oksin, katsellen kuvajaistaan vedestä. Pitäisiköhän ihan runo repäistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *