7 vastausta artikkeliin ”Lievä HDR

 1. tapion

  Kuva on alunperin scannattu dia josta tein photoshopilla kolme versiota: -2 aukkoa, normaali ja +2 aukkoa. Yhdistin ne HDR-ohjelmalla ja säädin sävyt sinnepäin. Tässä lopputulos.
  Tapsa

 2. Hanna

  Noiden linkkien takana olevista kuvista suurin osa kyllä jätti minut aika kylmäksi. Johtuuko sitten siitä, että ovat vähän liiankin täydellisiä…? Rosoinen mieleni kaipaa rosoa…

 3. Jonne Naarala

  Pidän Tapsan versiosta enemmän kuin Antin, joka hieman jo ”sattuu” silmään. Lisäksi Antin versiossa halot alkavat jo korostua liikaa.

 4. Tapsa

  Tää on just sitä mitä minä kaipaan, keskustelua ja mielipiteidenvaihtoa siitä mistä itse kukin pitää. Ja tietysti paljon KUVIA…
  Mikroserveri teki mulle uuden, yksilöllisen koneen, pääasiallisesti kuvainkäsittelyyn. Hyvin toimii, ei töki photoshop eikä kaadu lightroom. Nyt kun saan vielä ne kaksiteholasit niin alan itsekin nähdä mitä ruudulla tapahtuu.
  Tapsa

 5. Antti

  joo, puskin ihan tahallani tuon reippaasti yli, ja kun ei ollut originaalia käytössä niin pienestä kuvasta tuo on aina vaikeampaa kun ei ole tarpeeksi tarkkuutta vaan terävöität jne pientä kuvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *