Tapsan opissa Vol.2.

Olipa mielenkiintoista. Kiitos teille kaikille!

Myöhästyin kuvaussession alusta hieman, enkä ollut sitä teoria osiota kuulemassa. Olis varmaan kannattanut!

Siitäköhän johtui, että en saanut Mikan otsasta kiiltoa pois…jotain kyllä kuulin puhuttavan silmän alla jostain ’bermudan kolmiosta’…ja että poskea ei saanut olla liikaa…ja mitenkäs ne meni ne aukot ja sulkimet ja polkimet…jotenkin näissä minun kuvissa on semmonen selkeä keyrinpäivän ja Halloweenin lisämauste.

mika_meni-_vikaan

….ja tässä lisävahvistusta  …m.o.t. = Mikan oli todistettava

Kuva liittyy arvoitus ”Mikä lie?” -kuvaan

7 vastausta artikkeliin ”Tapsan opissa Vol.2.

 1. ulal

  Haa, hienoa Raija!.
  Minä jo uumoilin jotain tällaista olevan tulossa, kun hiippailit siellä kameran ja sen seisotinlaitteen kanssa.
  Jo vain on hienot pohjat Tapsan kengissä!

  Ulla

 2. anttik

  Tämä on ehkä loistavinta antia tuosta kuvaussessiosta, oikeasti näkee, että siellä on oltu valojen kanssa ihmettelemässä .. Aivan upeaa settiä Raija. Pitäisi enemmänkin ottaa kuvia näistä yhteistapahtumista. Onko parin viikon takaisesta reissusta kenelläkään lisää kuvia seuralaisista. Laitetaan kuvia esille seuralaisista lisää ..!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *