2 vastausta artikkeliin ”riisitunturin terveiset

  1. Ilkka Kokkonen

    Mukavia värisävyjä tässä kuvassa!
    Viitsisitkö kokeilla vierelle rajatumman version, jossa olisi otettu kaikki pilkottavat taivasosuudet pois ja tarpeellinen määrä vasemmasta reunasta, jos haluaa formaattia pitää kasassa. Liekö välttämättä parempikaan, mutta olisi kiva vertailla! Millä aukolla laukaisit tämän? Aika täyttä varmaankin, niin kuin tässä pitääkin. Laitahan toki enemmänkin Lapin tuliaisia!

  2. hannap Artikkelin kirjoittaja

    Jätin rajauksen siksi tuollaiseksi kun ajattelin että siitä saisi paremmin mielikuvan korkeasta paikasta. Taustan sinet ovat osin alempana olevaa järvimaisemaa. Mutta se ei taida aueta muille? Itse kun on ollut paikalla, näkee kuvassa enemmän. Toiseen kuvaan rajasin vähän. Jonkin verran jäi sinistä, mutta en halunnut rajausta liian lähelle takimmaisia kukkia. Kyllä kuvasta noin taisi tulla rauhallisempi? Isolla aukolla, kyllä. F5.6, suljinaika 1/400, ISO100, valotusta korjattu pykälä miinukselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *