Myynnissä Canon eos 500D

Moi!

Löytyykö joku jolla olisi kameran tarvetta?
Olisi myynnissä kesällä käytettynä ostettu Canon 500D runko. Eli objektiiivia ei ole mukana. Kiva pikku runko, joka tuli mulle kakkos kameraksi muttei ollutkaan tarvetta. Rungolla kuvattu arviolta 50 000 ruutua.

Johdot hukkuneet matkan varrella, mutta SD kortiltahan saa melkein kaikkiin koneisiin kuvat ilman mitään johtojakin. Laturi on tallessa ja kameraan tulee alkuperäisakku ja hyvin toimiva tarvikeakku.Mukana suomen, ruotsin ja tanskan kieliset ohjekirjat jos tarvitsee opiskella.

Kiva vaikka jollekin aloittelijalle tai kevyeksi kakkoskameraksi. Voi tulla koittamaan Siilinjärvellä että sopiiko kätöseen. Hinta 140e mutta nopeille kaupoille vähän jouston varaa.

Reetta Tiainen, 040 5949241

_F8A9603

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *