5 vastausta artikkeliin ”Omakuvako?

  1. AnttiK

    Käsitelty kuva on kuin kunnon 60 luvun kauhuleffajulisteesta, ”Raksamiehen kosto” 🙂 Kiva nähdä, että muutkin täällä käsittelee kuviaan mielenkiintoisempaan suuntaan 🙂 Harmi vaan, että kuva on aavistuksen epäterävä, terävänä tuo olisi ollut aivan nappi!

    A

  2. Ilkka Kokkonen

    Minulla kun on tämä oma outo makuni, niin sen mukaan jälleen aito kuva on vaikuttavampi. Käsitellyn perusteella en osannut edes arvata, miten poikkeuksellisen vaikuttava ”meikki” miehellä on naamassaan. Tuo kun tosiaan olisi tullut skarppina ja hieman leikkiä valon kanssa, niin yhä julmempi vaikutelma olisi tullut. Hyvä ilme! Jälleen täyttyy itseään toistaenkin todeta(aivan kuin muinoinen roomalainen Karthagosta), että kyllä aidolla hyvällä saa aikaan ihan eri fibat kuin keinotekoisella hyvällä! Jälleen voi eläytyä kuvaajan tilanteeseen ja esimerkiksi ajatella, että mitä vaimo tai lapsi tuumaisi, kun isi yhtäkkiä tuon näköisenä avaisi oven ja karjaisisi: PÖÖ! Vähän toinen efekti, kuin että kuvankäsittelijä pyhänaamasta vääntäisi vastaavan, tulostaisi sen, ja näyttäisi uhrilleen: PÖÖ! Minun mielikuvitukseni ei ainakaan riitä saamaan aikaan minkäänlaista hätkähdystä peloitellulle. Aidossa tapauksessa sen sijaan voi nähdä mielessään isin lapsen pöksyjä pesemässä, tai nukkumassa seuraavan yön ulkosalla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *