5 vastausta artikkeliin ”Viestit

 1. HeikkiP

  Pulloposti lienee tosi vanha viesti. Eihän noita patenttikorkkisia pulloja ole käytetty ainakaan 40 vuoteen.
  Mistähän lienet löytänyt noin arveluttavan näköisen sähkökytkennän. Ei kai Suomesta? Niin tuo on tosiaan sähköhommia – ei puhelin, mutta viesti se on sekin.
  Viestikapula on hyve kuve. Siinä on vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
  -hp

 2. Antti

  Moro!

  Sähköjohdot löytyy meidän mökiltä 🙂 tuntuu pelittävän kaikestä hässäkästä huolimatta. Koirakuvia tosiaan löytyy kyllä aivan kauheasti ja lisäähän noita tuntuu tulevan jatkuvalla syötöllä. Hevoskuvia kyllä löytyy myös aika lailla.

  A

 3. Ilkka Kokkonen

  Pullopostikuvassa hienot vesiväreet. Vierastan hieman tuota epäskarppia ruoho-osuutta, itse olisin keskittynyt itse pulloon vedessä.

  Sahkötolppaviestinnässä mukava, rauhallinen, tasapainoinen sommittelu. Tykkään!

  Koirat kun olisivat vielä osuneet tuohon ikään kuin areenan spottivaloon, niin olisi saattanut tulla vaikka millainen kisakuva! Hieno elukka-action aiheenmukaisine tunnelmineen joka tapauksessa, bravo! Itselläåni ei ole ollut koskaan hinkua kotieläimiin, mutta täytyy tunnustaa, että kyllä ne ovat hieno kohde valokuvauksen harrastajalle, pidentävät vielä elinikääkin joidenkin tutkimusten mukaan!

 4. Tero

  Ajattelin itsekin ensin kuvata pullopostia, mutta ei varmasti olisi tullut noin hyvä. Koirakuvassa näyttää todellä siltä, että viesti on vaihtumassa, todella nappiotos! Jotain negatiivistakin pitäisi aina keksiä, mutta ei irtoa tähän hätään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *