Tulta päin…

Tuli on kiehtova elementti, muistakin kuin pyromaaneista. Monta kertaa on tullut kamera käännettyä liekkejä kohti. Tänä juhannuksena, valitettavasti vasta kokon jo palaessa, iski uusi idea käyttää tulta henkilökuvan taustana. Tuli kovin kiire ja malleiksi kerkesin saada vain omat pojat. Mielestäni idea toimi ihan hyvin, harmi vain, että on hieman vaivalloinen tausta rakennettavaksi aina halutessaan. Lieneekö seuraava toteutus vasta ensi juhannuksena.

Henkilökuvausta en ole ennen kuin viimeisen puolen vuoden aikana pitänyt niin välineurheiluna, kuin tällä hetkellä ajatus on. Toki vehkeellä kuin vehkeellä onnistuu, kun näkee vaivaa ja uhraa ajatusta taustan suhteen. Mutta kun on kunnon muotokuvauslasi, niin kyllä kaikki on vain niin paljon helpompaa! Ennen en ollut lajista edes kovin kiinnostunut, mutta hankittuani Canon EF 85/1,8:n, kiinnostus heräsi voimalla. On se vaan niin herkkua, kun kohteen saa erotettua taustasta kunnolla! Sittemmin tuli hankittua EF 135/2 L ja tuorein ihastus on sitten EF 85/1,2 L. Että voikin olla pärstän kuvaaminen nykyään mukavaa!

Muutama kuva juhannusreissulta, valitettavasti makkarakuvat unohtuivat kokonaan…