VB-keskus

Torstaina 3.4. olin VB:n uuden näyttelyn avajaisissa.
Onpa pitkästä aikaa hyvä näyttely. Tuomo Mannisen poseerauskuvat sattuivat minulle. Ne ovat aidosti poseerauksia, kuten valokuvat ainakin ennen vanhaan olivat. Malleilla on konstailemattomat katsekontaktit katsojan kanssa.
Pirtin koulun 4AD luokkakaiset ovat tuoneet näytille puolentoista viikon urakan tulokset. Nämä ovat myös hienoja kuvia varsinkin jos suhteuttaa tulokset tuohon 1,5 viikon toteutusaikaan. Mihin nämä nuoret vielä ehtivätkään valokuvauksen saralla.

Käykää ihmeessä VB-keskuksella, kun liikutte Kuopion keskustassa. Kannattaa seisahtaa hetkiseksi hyvien valokuvien parissa ja VB:n vanhassa miljöössä. Niin, ja jos kiinnostaa niin jäsenmaksu seuraan on 22?/v ja sillä pääsee ilmaiseksi kaikkiin avajaisiin ja näyttelyihin ja saa ottaa seuralaisenkin mukanaan.  -hp