7 vastausta artikkeliin ”valotus

 1. AnttiK

  Eli todennäköisesti siellä on sellainen AEB kohta jossa olet vahingossa ruuvannut sen asetuksen jompaan kumpaan suuntaan, jolloin se valottelee sitä sitten useamman kerran. Eli kun asetat ne arvot NOLLAAN niin pitäisi loppua useamman kuvan ottamiset jos oikein ny muistan miten se toimii ..

 2. Raija

  Olkoon osoituksena ja tulkoon todistettua taas kerran, että valokuva herättää meissä eri ihmisissä erilaisia ajatuksia ja tuntoja.

  Yksi on tuo ..1/125sec ..F5,6..focal 95mm…ja toinen, tässä…

  Sirpa, sinun koirallasi on hassu kirsu. Yleensä koirien kirsut ovat mustia, eikö? Kuvittelen mustan kirsun olevan mustaa kuin lakritsi, loppuun asti. Poikkeus on tietysti tummanruskea kirsu, mikä on suklaata.

  Sinun koirasi kirsu on kuin se olisi haalistunut. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *