SiiKa: Vuoden 2016 Kulttuurjkiho!

Saimme mukavan tunnustuksen, kun SiiKa ry valittiin vuoden 2016 Kulttuurjkiho-stipendin saajaksi! Keskiviikkoiltana oli Siilinjärven kunnantalolla juhlatilaisuus, jossa kulttuuri- ja urheilupuolen palkitsemisia jaettiin. Itselläni sattui ikävä päällekkäisyys, kun piti juuri samaan aikaan töissä olla, koulumme joulujuhlassa. Onneksi kunnantalolla oli edustava delegaatio: rahastonhoitaja Tuula Sarhaluoma, Markku Ukkonen ja Hannu Mustonen. Markku otti tilaisuudesta muutaman kuvankin, jotka liitän tähän mukaan.

Juhlasuunnitteluissa meiltä pyydettiin kuvia nähtäville tilaisuuteen. Vein kymmenen 50x70cm vuosinäyttelykuvaa kunnantalolle, niistähän saikin pienimuotoisen näyttelyn juhlaan. Kaksi näistä kuvista lähtee sieltä uusille omistajille! Myöhemmin, kevään puolella, kuvat ripustetaan näyttelyyn kunnantalon aulan pieneen näyttelytilaan. No, tästä on mukava jatkaa uutta vuotta kohti!

Kulttuurjkihoja edustamassa! Kulttuurjkihoja edustamassa! Kulttuurjkihoja edustamassa! Kunniakirja