2 vastausta artikkeliin ”Karhuvideo

  1. Ilkka Kokkonen

    Videoita ei ole juuri koskaan tullut otettua, järkkärillä vain pari virhepainallusta on saanut videoinnin pyörimään. Tällaisia pätkiä kun katsoo, niin vaimea katumus tuntuu, ettei ole ollut ollenkaan aiheesta innostunut. Mukava oli nähdä ja muistella. Taisin ottaa tuosta samasta tilanteesta muutaman stillin, jotka valitettavasti olivat turhan liike-epäteräviä. Eikös ollutkin, Pasi, tuo se kerta, kun myöhemmin iltayöstä kuultiin se mahtava urosten karjuntashow?

  2. pasi

    Jep tuolta taustamusiikin takaa voi helposti kuulla kun sulkimet räklättää. Se karjunta on myös tallessa samoilla videopätkillä, ihan siihen fiilikseen ei videolla pääse, mitä livenä sai sitä kuulla. Se karjunta oli jotenkin niin vaikuttavaa kuultavaa, että sitä ei hevillä unohda. Pitääpäs katsoa jos siitäkin laittaisi pienen pätkän eetteriin.
    edit: Lisäsin karhun karjuntaa https://www.youtube.com/watch?v=VnohKpi14-g

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *