Seurojen yhteinen kuvankatseluilta su, 10.4. klo 16 Ahmon koululla!

Ensi sunnuntaina, 10.4., pidetään taas yhteinen kuvankatseluilta KKS:n kanssa. Lähetän kutsun puheenjohtajien kautta myös muille Pohjois-Savon seurojen jäsenille, jos sieltä vaikka joitakuita innostuisi mukaan. Tällä kertaa kokoonnumme Ahmon koulun auditorioon klo 16. Kuvakilpailu päätettiin nyt jättää aikataulupoliittisin syin ohjelmasta pois. Illan ohjelmaa sujuvoitetaan myös siten, että kukin lataa näyttökuvansa jo etukäteen GoogleDriven kansion alikansioon omalla nimellään. Tämä tapahtuu osoitteessa:
https://drive.google.com/folderview?id=0B1Xxg9f2g3VeWWVmSm5OZy1Mcms&usp=sharing

Näyttökuvat (max.10 kpl) ladataan kansioon jpg-muodossa, ja erittäin suositeltavasti koossa 1920 px/pisin sivu. Jos haluaa, niin voi tehdä myös vaikka varakansion muistitikulle, jos sattuisi lisämateriaalista tarvetta tulemaan. Ahmon auditoriossa on aivan uudenkarhea tykki, jonka resoluutiosta en ole varma, mutta testatusti katselukokemus oli miellyttävä, kun pari viikoa sitten Peiposen Jorman esitystä katseltiin. Tilaisuudessa on tietysti myös kahvitarjoilu. Tervetuloa joukolla mukaan!