Suunnitteluja

Lyhyen tähtäimen suunnittelussa haluaisin tähän alle ilmoittautumisia ensi sunnuntain piirikisatapahtumaan (kisan tulosten julkaisu ja läpäisseiden teosten näyttely) Tervon Lohimaahan. Minä voin olla kuskina Siilistä lähtien, toivottavasti saadaan kuitenkin toinen autollinen porukkaa tapahtumaan!

Pitkän tähtäimen suunnitelmaa Lofoottien retkeä varten alettiin koota kasaan sunnuntaina Semppiksellä. Päätettiin perustaa retkeä tosissaan suunnittelevien sähköpostilista, jonka jäsenet keskenään kommunikoivat asiassa. Keräsin juuri listaan kymmenen nimeä kesäkuisen aiheesta kirjoittelun perusteella. Tähän retkiporukkaan otetaan erittäin mielellään uusia osallistujia vastaan (mahdollisesti kutsutaan mukaan myös muiden seurojen jäseniä), mutta tosiaan vain vakavalla mielellä suhtautujia. Majoitusvarauksia etenkin halutaan tehdä tarpeeksi ajoissa, ja myös kyytikuvioiden suunnittelun takia pitäisi saada mahdollisimman pian selvyys lähtijöiden määrästä. Retki tehdään heinäkuussa 2015, ja kestoksi on suunniteltu 10 vrk. Markku Ukkonen on kokeneimpana Lofoottien tuntijana lupautunut retken pääpuuhaajaksi. Kuvaamistahan Lofooteilla on yllin kyllin: jylhiä maisemia vaihtelevissa sääoloissa ja yöttömän ajan valoissa sekä eläinpuolella houkuttavat erityisesti valaat, merikotkat, lunnit jne. Tervetuloa huippuretkelle!