4 vastausta artikkeliin ”Yksi kuva, neljä rajausta.

  1. Ilkka Kokkonen

    Kakkonen on kuvankatselussa nähtyä parempi, kun myös vasemmassa reunassa näkyy ”ilmaa” tasapainottamassa oikeaa ylänurkkaa, joka myös nyt on väljempi reunamännyn latvan suhteen. Ehkä kuitenkin nelonen on tiiviimpänä toimivin, siinä huomio kiinnittyy tehokkaasti olennaisimpaan elementtiin kuvassa. Ja ehkäpä vielä olisi mukava verrata sellaista versiota, jossa nelosesta olisi rajattu noin kahdeksasosa alhaalta pois.
    Kiitos, Merja, tällainen on mielenkiintoista ja kehittävää!

  2. Merja Martikainen Artikkelin kirjoittaja

    Lisätty tuo Ilkan pyytämä rajaus ja toimii kyllä, minun mielestäni selvästi paras versio rajauksista. Tärkeä ja oleellinen juttu tuo kuvan rajaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *