katukuvausta

DSC_4293-3a DSC_4341-5a DSC_4692-2a DSC_4705a DSC_4347-5b DSC_4356a DSC_4403a DSC_4453a DSC_4587a DSC_4939a DSC_5108-4a DSC_5117a DSC_5145a

Huh hellettä! Viilennystä piti hakea kylmemmän vuodenajan kuvia selaamalla. Maaliskuun alussa kävin vaimon kanssa vajaan viikon lomareissulla Lontoossa ja Canterburyssa, mistä oheiset katukuvaotokset. Parit näistä olivat näytillä jo huhtikuun kuvakatselussa. Säät olivat mukavan brittiläiset – ei siis tällaista kiduttavaa hellettä – ja sadekelit loivat kuvauksellisesti mukavia heijastavia katupintoja. Mukanani oli 35 mm:n, 16-85 mm:n ja 70-200 mm:n putket ja vaikka keskimmäinen on peruspimeä peruszuumi, tuli sillä kuvailtua lähes koko ajan. Pimeällä pitikin nojailla kaikenlaisiin katupilareihin ja kaiteisiin kuvia ottaessaan ja tukea saadakseen, kun jalustaa ei viitsinyt sentään raahata mukanaan.

Kuvien laitto tänne meni jotenkin uudella tsydeemillä enkä ymmärtänyt, miten nyt laittaa kuvia ladattaessa nimet kuville (= pitäiskös kuvanlaitto-ohjeet sivulle päivittää?), joten kirjataanpas ne tähän:
1) Lights of The Tower Bridge, 2) Valot korkealla, 3) Illan kulkijat, 4) Mennään bussilla, 5) Töistä kotiin, 6) Punaista, 7) London Fans, 8) Hyde Park, 9) Kaupungin symbolit, 10) iPhone generation, 11) Kielletyllä ajoreitillä, 12) Katse, 13) Sikhien rukoushetki

6 vastausta artikkeliin ”katukuvausta

  1. Henni

    En osaa sanoa muuta kuin että HUIPPUkuvia minun mielestäni. Ei mitään räpsyjä sieltä täältä, vaan jokaisessa jotain omaperäistä ideaa. Siitä minä tykkään:)

  2. ilkkak

    Osaa näistähän kilvan kehuttiin jo kuvankatselussa, eikä tarvitse linjaa muuttaa tässäkään. On hieno kuvasarja! ”Illan kulkijat”, ”Töistä kotiin” ja ”Hyde Park” osuvat parhaiten minun makuuni Tuosta miesbobbysta olisi pitänyt ottaa lähikuva! Ja kyllä siitä kuvankatselusarjasta olisi voinut muutaman arkkitehtonisen sommitelman liittää tähänkin mukaan. Kiitos näistä, Markku!

  3. Heikki Herranen

    Upeita matkakuvia! Omia suosikkejani ovat fillaripojat ”puhuttelussa” ja ennen kaikkea sontikkakansa rannalla, kuva, jossa yleensä hankalat joutsenetkin on saatu komennettua oikeille paikoilleen. Herras-Heikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *