5 vastausta artikkeliin ”Reposet

  1. MarkkuU

    Huhhuh, onpas ollut raju tykitys taivaankannella! Ja taidokkaasti näytelmän on taltioitu kuvasarjalla. Suorastaan pelottava tunnelma, varsinkin tuossa kakkoskuvan laajakulmailussa ja ykköskuvan lieskaseinämässä! Hienosti esillä repolaisten säikeiset yksityiskohdat ja värimaailma. Todella upean massiivista punaista lieskailua kahdessa ekassa kuvassa. Kuvan rakeinen asu (kuvakäsittelyllinen efekti?) sopii kuvien tunnelmaan.

  2. Tero Pelkonen

    Mahtavat reposet Juhanin kuvissa! Näistä kuvista saa jo vähän käsitystä kyseisen revontulitykityksen laajuudesta. Itseltäni tämä tykki-ilta meni tietysti ohi, niinkuin tuntuu kaikki kiva menevän tänä keväänä sivu suun/silmien. D4:lla voi vaikka käsivaralta kuvailla, toiset joutuu ”alistumaan” jalustojen raahaamiseen.

  3. JH

    Kyllähän tuossa kuitenkin olisi jalusta saanut olla vaan kun ei ollut silläkertaa kotona enkä uskaltanut lähteä hakemaan kun pelkäsin ettei nuo niin kauan kestä, olisin sen kuitenkin ennättänyt hakea kesti nuo niin kauan. Tuota rakeisuutta tulee aika kovasti mutta jos sen poistaa silloin sammuu tähdet 🙂 Kyllä jalusta olisi ollut poikaa silloin olisi saanut paremmat kuvat. Laitoin nuo tänne ja olen tässä hieman ihmetellyt kun noin vähän on näkynyt kuvia ko. illasta, eikö toiset kuvanneet silloin lainkaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *