2 vastausta artikkeliin ”Kvaak!

  1. ilkkak

    Onko tehtävän annossa edellytetty, että se sininen pitäisi löytyä luontokuvasta? Mielestäni se sinisyys saisi mieluusti erottua kuvassa tehokkaammin, kuin mitä tässä sorsasysteemissä nyt tapahtuu.
    Sinisorsakoiraalla kun on vielä tuo räväkän vihreä pää, mikä syö sen sinisen tehoa…että naaras pitäisi mieluummin olla kohteena. Mutta tosiaan, ehkä joku muu aihe toimisi tehtävässä paremmin…

  2. VilleM Artikkelin kirjoittaja

    No ei varsinaisesti ole edellytetty mistä aiheesta sen pitäisi olla, kunhan siinä on sinistä…

    Tosin kun itse aloitin kuvasarjan teon (punainen, sininen, keltainen) linnuilla, niin en viitsinyt viimeistä kuvaa vaihtaa toisenlaiseen. Tosiaan osa näistä, esim. 2, 3, 7, 9 ei ehkä edusta sinistä väriä juurikaan, mutta laitoin tänne sivuille ihan muuten vain noita muitakin kuvia samalta reissulta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *