Syyksyn kuvausviikonloppu?

Onko minkälaisia aikataulu suunnitelmia sinne, oliko se nyt Tiilikka, kämpälle silloin la 22.9. Ja onko sinne lähtijöitä. Minä olisin tulossa – mikäli taivas ei putoa niskaan – mutta minulla ei ole autoa käytössä. Ja sitten myös tietoa tarttis siitä, mitä pitää ottaa mukaan kameran ja hammasharjan lisäksi!

8 vastausta artikkeliin ”Syyksyn kuvausviikonloppu?

 1. Ilkka Kokkonen

  Tuossapa tärkeimmät, kamera tuskin myöskään unohtuu. Kameravarusteissa on huomioitava, että akkuja ei kämpällä voi ladata, joten niitä tarpeeksi mukaan täyteen ladattuina.
  Viitsisitkö, Miia, laittaa ilmottautumisesi vielä minulle sähköpostiin, niin pysyy kokonaistilanne hallinnassa. Kiitos! Kuopion kameraseurasta on ainakin yksi lähtijä, joten luulisin kyydin järjestyvän helposti.

  Ja huomio muutkin retkeilyhaluiset, vielä mahtuu mukaan!

 2. Ilkka Kokkonen

  Jos autollisia siikalaisia ei Kuopiosta ilmoittaudu, niin silloin täytyy tosiaankin tukeutua naapuriseuran jäsenen kyytiapuun, mikä järjestynee helposti. Voisitko Jarkkokin laittaa ilmoittautumisesi myös sähköpostitse. Kiitos!

 3. Ilkka Kokkonen

  Kuten tuossa ylempänä totesin, niin yksi KKS:n jäsen on ilmoittautunut, ja eiköhän tällaiselta henkilöltä kyyti helposti järjestyne. Laitanpa hänelle sähköpostia. Autoilevia siikalaiskuopiolaisia kun ei vielä ole ilmoittautunut.

 4. VilleM

  Jos mukaan mahtuu, niin olisin tulossa mukaan. Kyyti on kylläkin kysymysmerkki, mutta varmaankin siiliin pääsisin omilla kyydeillä.

  Mutta mitenkäs tämä allergiapuoli? Onko kyseisellä kämpällä turkiksia, koiraa, kissaa, kamelia, vompattia, mursua, mammuttia… Minkään sorttista eläinpölyä? Kun siellä ei tarvitse olla kuin se yksi turkis, niin tulloo kiirus… :/

 5. Ilkka Kokkonen

  Kyytiaikataulujen sopiminen jää viime hetkille. Minulla on lauantaina työpäivä, enkä vielä tiedä, milloin pääsen lähtemään. Jos lähtöni menee liian myöhäiseksi, niin minun täytyy antaa avain jollekin muulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *