Otsot

Kokemuksiini tuli viime viikolla kolme kojuyötä lisää Martinselkosessa Suomussalmella. Keskiviikkona oli kaiken kaikkiaan 16. kojukerta, ja nyt vasta tuli ensimmäinen sadekeli. Torstaina menin MS:n eräkeskuksen uudelle lampipaikalle, ja kokemus oli liikoja lokkeja lukuunottamatta erittäin miellyttävä, vaikka karhut eivät juuri herkullisimmilla hetkillä poseeraamassa olleetkaan. Perjantaina tuli sitten keräämäni ryhmä paikalle, Mustosen Hannu meidän seurastamme mukana (kuten kuvista näkyi). Itse olin pienessä metsäkojussa, Hannu kuvasi kaverinsa kanssa viereisessä. Uutena kokemuksena siellä oli erään karhumamman aktiiviset erauttamistoimenpiteet, siinä saivat pennut kovaa kyytiä! Ryhmäläiset olivat tyytyväisiä kokemaansa, ja toinenkin yö oli kuulema mennyt positiivisissa merkeissä. Itse ajelin jo lauantaina takaisin, kun tyttäreni rippijuhla oli sunnuntaina. Seuraavana esimerkkejä otoksistani.

Märkää villaa Märkä karhu märällä suolla Gimme five? Kallistukset Kevyessä usvassa I love birds! Tähystäjä Usvaisena yönä Aamu usvaisella lammella Auringonnousun aikaan Mikä tämä häiriö on, ei kai taas Nikon? Peppu ja puu Paljas uneksija? Pää ja puu Pihlajan haara, karhun haara Peräkkäin Pieni ja iso Iltavalossa Lepohetki illan valossa Välitilassa Lapsuuden loppu! Äidin pelko on viisauden alku! Yksin! Stand up-koomikkoko?