You did what?!

Pienimuotoinen kirjaprojekti menossa 🙂

youdidwhat.eu

www.facebook.com/Youdidwhatcooking

You did what? tuo gourmet-kokkauksen yksiöihin ja kaksioihin. Se on fine dining –keittokirja niille, joiden tärkein keittiöväline on kahvinkeitin.

You did what? esittelee liudan klassisia ja kekseliäitä kolmen ruokalajin menuja joka makuun ja tilanteeseen. Yhteistä kirjan annoksille on, että niiden valmistamiseen tarvitaan ainoastaan Moccamaster-kahvinkeitin.

You did what? tarjoaa huippuammattilaisen laatimat Moccamaster-reseptit annoskuvineen selkeästi ja elegantisti esitettynä. Se näyttää havainnollisesti, miten otat kaikki tehot irti kahvinkeittimestäsi ruoanlaiton monitoimikoneena. Samalla yrityksen ja erehdyksen kautta Moccamaster-mestareiksi pätevöityneet tekijät kertovat, mitä ei kannata kokeilla kotona.

You did what? on silkkaa herkuttelua, ennen kokeilemattomia ideoita, vallatonta viihdettä ja ruoanlaiton riemua. Elämys, jonka päälle on hyvä keittää kunnon kahvit.

Yksi vastaus artikkeliin ”You did what?!

  1. Ilkka Kokkonen

    Jees, tavattiin Antin kanssa kaupassa eilen ja kyllä riitti hupia, kun hän kertoili pitkäaikaisesti kypsyttelemästään ideasta. Ja kun se vielä on näköjään toteutusvaiheessa, niin johan on…
    Onnea vaan veikeälle projektille, tätä on mielenkiintoista seurata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *