6 vastausta artikkeliin ”Vuoden Hääkuva 2011

 1. Ilkka Kokkonen

  Hienoa, onneksi olkoon taas, Antti!

  Itse tykkään ykkösestä enemmän. Nuo fantasiasarjalaiset tuppaavat olemaan liian romanttisfiktiivisiä minulle. Mutta tuossa nimenomaisessa elämänvaiheessa varmaankin moni asiakas mielistyy sellaiseen.

 2. antti

  Kiitoksia, Fantasiasarja on aina tuommoinen enemmän / vähemmän käsitelty kuva, ja pitää niihinkin sarjoihin aina osallistua, vaikka itsekin enemmän luomukuvista pidänkin. Tällä kertaa näin 🙂

  A

 3. MarkkuU

  Onnittelut menestyksestä. Ykköskuva ehkä minustakin mieluisampi. Alaviisto kuvakulma tuo poikkeavuutta verrattuna tavanomaisempiin hääkuva-asetelmiin ja tuo korostetusti esille myös morsiuspuvun alaosan koristeelliset rypytykset ja kuvioinnit. Morsiuspuvun valkoinen stemmaa tasapainoisesti valkoisten ikkunapuitteiden kanssa ja miehen puvun sävyt vastaavasti seinän ja portaikon sinisävyihin. Kakkoskuvassa on unenomaista ja sellaista ”tuulen viemää” -fiilistä. Hienoja kuvia molemmat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *