5 vastausta artikkeliin ”Västäräkki kurssilta

 1. Ilkka Kokkonen

  Ehkä korjatussa versiossa västis vaatisi hiukan lisää ”ilmaa” ympärilleen, mutta kyllä mielestäni parempi noinkin on kuin ykkönen. Hyvä!
  Juuso on muuten malliesimerkki tapauksesta, joka on uskaltanut ja halunnut asettaa tuloksensa rohkeasti esille kaikkien arvioitavaksi. Kuvankatseluilloissakin olen antanut erittäin suoraa korjaavaa kritiikkiä hänen kuvistaan. Ja mitä onkaan tapahtunut? Alle vuodessa täydellisestä pokkarialoittelijasta, jonka kuvissa pääkohde AINA oli keskellä kuvaa, on kehittynyt varmuutta saanut luontokuvasommittelija, jonka aikaansaannoksia mielenkiinnolla katselee! Lisäksi täysin omaa, yksilöllistä kokeilunhalua löytyy, erilaisia valosommitteluja kameran liikutteluineen on nähty moneen otteeseen. Onkohan peräti niin, että Juuso on ollut aloituksensa jälkeen jokaisessa kuvankatselussa mukana?
  Että Saaran lisäksi Puijonlaakson suunnastakin vielä pesee ja linkoaa nuoruuden voimalla vaikka miten!

 2. JuusoJ

  Kiitos Jarkko kuvien laitosta! En ymmärrä miksi kuvat eivät tulleet perille… ja teksti.

  Kiitos kommenteista ja kehuista Ilkka! Kommentit ovat kyllä kehittäneet minun kuvaustaitoja kovaa vaihtia. Kunhan myös kamera pysyy mukana vaatimuksissani.

  Kyllä olen ollut jokaisessa kuvankatseluillassa mukana. Ensimmäinen kerta oli viime vuoden marraskuussa.
  Täytyy nyt todeta, että tämän viikon kuvakatselu jää minulta väliin, koska minä ja äiti menemme Kuopion Suunnistajien pikkujouluun ja sen jälkeen tuttujen luona käymään. Mutta ensi viikon pikkujoiluihin varmaan voi tuoda kuvia kuvakatselunkin edestä?

  Omaa esittelypostausta laita sivuille, kun saan enoltani viime viikon lopun kuvia minusta kummipoikani (enoni 2kk ikäisen lapsen) ristiäisistä. Toivottavasti silloin saan kuvat ja tekstit näkyiin.

  Varmaan tuonne ensi viikon perjantain pikkujouluihin voin ottaa tietokoneeni mukaan ja katsoa siellä yhdessä, että teenkö nämä postaukset oikein vai onko niissä jotain vikaa, kun tämä tietotekniikka kapinoi minua vastaan.

 3. TeroP

  Mökkilaiturin pyrstönkeikuttaja. On terhakka västäräkkikuva tätä kaamosta piristämään!

  Vaikka useat meistä ollaankin niin eri intresseillä kuvaavia (niinkuin pitääkin), niin Juuson tunnollisuudesta ja asennoitumisesta esim. kritiikkiin ja sen hyödyntämiseen kannattaisi ottaa mallia. Alkaen vaikkapa minusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *