Tältä päivältä, fiiliksellä.

Käveltiin pienen mustan koiran kanssa Harjamäen takametsissä haistelemassa kevättä. Kulkiessa otin kuvia paikoista ja tilanteista jotka näyttivät kuvauksellisilta. En haarukoinut, sommitellut tarkoin tms. vaan räpsin kuvia. Ihan kuvaamisen ilosta ja siitä että kevät tulee. Täytyy myöntää (edelleenkin) että olen tosi tyytyväinen uuteen Pentax K-5 runkooni. Nämä kuvat on kuvattu halvalla 16-45/4 zoomilla ja kuvanlaatu on mielestäni vähintäänkin hyvä. JESS…. voi paneutua ihan kuvaamiseen tekniikan säätämisen sijaan.

Olisi mukavaa nähdä muidenkin räpsykuvia eli ei niin viimeisen päälle harkittuja ja sommiteltuja vaan ihan fiiliksellä otettuja.

Tapsa

3 vastausta artikkeliin ”Tältä päivältä, fiiliksellä.

  1. Tapsa

    On muuten hanki todella upottavaa. Noita hevosia kuvatessa upposin niin että en päässyt pois kuin selälläni, matoliikettä tehden. Kameraa kun ei voinut jättää käsistään hankeen. Ja koira tuli hätääntyneenä nuolemaan naamaa, syötyään ensin jäniksen ja hevosen papeloita….yök. Lakkaakohan parta kasvamasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *