2 vastausta artikkeliin ”Tässä oli niin mukava video netissä että piti ihan laittaa tännekin linkki.

  1. Mervi Lukkarinen

    Hei

    Kattelen tuon videon ihan ajan kanssa kunhan osaan avata /avautuu.
    Mutta tervetuloa Messiin– Pitää ottaa mieheni mukaan videon katseluun sitten arvioimaan koiraa :>)

  2. Mervi Lukkarinen

    Äh, ukkeli Hirvimies nukkuu, mutta sain koiran äänen jo kuuluviin videolta. Minä harrastan lintuja ja mies metsästää, hyvin harvoin enää lintuja. Pupujakin enimmäkseen ruokitaan, mutta ei panna pahaksi, jos pataan osuu. Repussa minä en kanna, pupua, en. Kerran uhmasin, ja lupasin nuorena rakastuneena vaimona kantaa saaliin kotiin kun aamuhämärissä halusin välttämättä reissulle mukaan– Ampui Ukko hiisi pupun. ja sinne minun selkää vasten se lämmin pupu sitten laitettiin reppuun. Ei ole muuten Ämmä (M…) halunnut enää lähteä mukaan metsälle. Mutta hieno video.Hienoa Jussi erilaisuus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *