7 vastausta artikkeliin ”Vielä on ulpukoita jäljellä

 1. Ilkka Kokkonen

  Raijalta rauhallinen kesätunnelmointi, hyvin sommiteltuna! Kesäinen helminauha siinä tosiaankin!
  Olisipa ollut mahdollista, että taustalla näkyvässä vesiosuudessa olisi ollut tuota metsäheijastusta koko alueella, olisi vielä mukavasti lisää pelkistänyt asetelmaa! Mutta jos olisi sitä yrittänyt ja alemmas vienyt kameraa, niin tuoli/laituri-systeemi olisi mennyt pilalle. Eli paras noin noissa olosuhteissa.

 2. Raija

  Kyllä vain, Ilkka,.. paras noissa tuolloisissa olosuhteissa … kauloja myöten vedessä ja hetkuvan laiturin yli ja monenkohan promillen tunnetilassa… kyllä vain. tuo oli paras, tiira vie, kaikkein paras.

 3. Ilkka Kokkonen

  Kuulostaa ihan siltä, että olisi ollut mielenkiintoista olla hyttysenä tuon laiturin päässä tiirailemassa tapahtumia! Eli kaikki vallinneet ja vaikuttaneet olosuhteet huomioon ottaen ilmeisesti tuo on suorastaan loisto-otos! Toivottavasti edes kamera säilyi kuivana:-)

 4. HeikkiP

  Se on Ilkka tuo metsän kasvatus hidasta puuhaa ilman PhotoShoppia.
  Minusta tuossa kuitenkin aika hyvin tuoli rajautuu tuolla vaalealla vedellä ja sitten tumma yläosa tasapainottaa tuon alaosan kanssa. Tuon alimman ulpukan halkaisee laiturin rako pahasti…vai onko se sittenkin hyvin…silleen dynaamisesti. Kumminkohan päin kuvaaja lie ollut kaulojansa myöten promillevedessä tiirailemassa.
  Huh hellettä, aivot eivät toimi.
  -hp

 5. Ilkka Kokkonen

  Näin se juuri on metsän kanssa, eikä riittäne metsän kasvu ikinä tuossa paikassa asiaa korjaamaan. Jos sen sijaan vesi kovasti nousisi, tai joku tekisi massiivisen laiturinkorotusremontin, niin jo vot…silloin tosin olisivat kyllä jo ulpukat kuihtuneet.
  Tuo rakoasia ei tässä rassannut minun silmääni, sillä mihinpä sen raon paremminkaan olisi tunkenut. Kun se rako on tuossa kukan takana näkyvissä noin leveänä, niin se ei mielestäni niin pahasti viillä ja halkaise sitä kukkaa. Voisi näyttää pahemmaltakin, jos kukka näkyisi alempana ja rako sitten yrittäisi nirhata vartta. Ja silloinhan yläosankin sommittelu menisi pilalle. Eli noissa olosuhteissa tosiaankin, bueno! Toisaalta vielä, jos kukkarimpsun olisikin tehnyt hieman lyhemmäksi, niin että alin kukka näkyisi raosta ”ylöspäin” näkyvän laudan päällä, niin saattaisi ollakin parempi sommitelma.
  Ai kun saatiin hyvät spekulaatiot aikaan…pitäisiköhän seuraavaksi siirtyä kuvan kerronnalliseen puoleen ja mahdolliseen symboliikkaan kaikkine assosiaatioineen. Kaikkea sitä voi sopivasti päissään otetusta kuvasta sopivasti päissään itse kukin pyöritellä! Eläköön ajatuksen vapaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *