9 vastausta artikkeliin ”Digifotomaraton

 1. Ilkka Kokkonen

  Laittelin aiemmin tästä sähköpostia kaikille, joiden sp.osoite minulla on. Hyvä, että tuli nyt tätäkin kautta asia esille! Toivottavasti tällä kertaa on seurastamme monia muitakin kisaedustajia minun lisäkseni!
  Rupeaa jo paineita pukkaamaan!

 2. Ilkka Kokkonen

  Kova kisa on jälleen koettu, ja entiseen tapaan haasteita kisa-aiheiden toteutuksessa riitti. Suurimpana haasteena oli jälleen aika, sillä tunti per kuva on todella rajua tahtia, jos jonkinlaista laatutasoa yrittää pitää yllä. Ja kilpailun kyseessä ollen on kaiketikin yritettävä!
  Hienoa oli se, että nyt kisassa oli nelinkertainen osanotto meidän seurastamme viime vuosiin verrattuna. Nimittäin lisäkseni mukana olivat nyt Jarkko, Pasi ja Mika.
  Kisatehtävät tuntuivat ensivilkaisulla hieman viime vuosia helpommilta, mutta samalla tietysti suoritusrima nousee ja näennäiseksi paljastuva helppous ei näin ollen toteudukaan.
  Kilpailutehtävät: 1) Oma kilpailunumero, 2) Tanssia ikä kaikki, 3) Märkää, 4) Punainen, 5) Ammattilainen työssään, 6) Epätodellista
  Mainio kilpailumuoto tämä joka tapauksessa mielestäni on, varmasti olen mukana jatkossakin! Nyt en tietenkään voi laittaa kisaotoksiani esille, kun tuomaristossa on tuttua mukana.
  Ja Antille kyllä erityiskiitos ja kannustus, kun nuorten sarjaa noin hienosti tuette palkintopolitiikalla! Seitsemän taisi olla nyt osanottajia nuorten sarjassa, liekö ollut aiemmin yhtään!

 3. Mika Pöyliö

  Mielenkiintoinen kisa. Ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilin tällaista kisaa ja ei ehkä ole oikein minun laji 🙂 mutta seuraavalla kerralla olen jälleen mukana, tottakai!

  Aikataulujen kanssa vain tuli tiukkaa, koska samalle päivälle sattui kaikenlaista muuta menoa. Aamulla kävin ilmoittautumassa ja hakemassa kilpailuaiheet ja sitten päivän mittaan kun aikaa oli, niin yritin kuvailla. Mielenkiinnolla odotellaan tuloksia 🙂

 4. jiitee

  Ensimmäistä kertaa olin minäkin mukana. Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen kokemus. Viimeisen tunnin aikana tuli jo melkein kiire, eikä sitten enää ennättänyt oikein ideoida. Tuloksia odotellessa…

 5. Ilkka Kokkonen

  Kiitoksia onnitteluista, Mika! Kahden perättäisen voiton jälkeen hoppee tuntuu tosin melkein häppeeltä. Mutta olihan kisa tänä vuonna osanotoltaankin edellisiä kovempi, joten sikäli ymmärrettävää kehitystä sijalla tipahtaminen.
  Tykkään tästä kilpailumuodosta tosi paljon ja mukava oli tänäkin vuonna kisaa vääntää. Alku lähti putkeen tosi hyvin, mutta taktinen virhe tuli tehtyä, kun aikaa kahteen ensimmäiseen tehtävään kulutin 3½ tuntia kisan alusta. Hirveä kiire lopputehtävissä söi tietysti osittain ideoinnin ja varmasti ainakin toteutuksien tehoa! Tämä täytyy muistaa ehdottomasti ensi kesänä!
  Jarkkokin näkyy palkintosijoilla olevan, joten seurapoliittisestikin menestys on mukava. Ja eiköhän isketä ensi kesänä osanotollisesti vielä laajemmalla rintamalla!

 6. jiitee

  Jaettu neljäs sija tuli tosiaan tänne. Kävinkin jo noutamassa kirjapalkinnon VB-keskukselta. VB:n aidassa on näytillä jokaisesta kisa-aiheesta kaksi eniten pisteitä saanutta. Siellä oli Mikan kilpailunumerokuvakin näytillä viiden pisteen arvoisena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *