Tiedustelua

Moi!

Olisiko täältä kenelläkään kiinnostusta henkilökuvauskurssiin / tapahtumaan, jos järjestäisimme paikan, mahdollisuuden majoittua, mallit jne. Kuvattaisiin kesäpäivää/iltapäivää/iltaa/yötä jne. eri valo-olosuhteissa ja sellaisella kevyellä kalustolla mikä on sitten kaikkien saatavilla jne. Eli jos moinen järjestetään niin löytyisikö osallistujia, joku korvaus tästä joutuisi ottamaan + mahdolliset majoitukset mutta voisi olla todella mukava homma kimpassa puuhastella asioita.

Heittäkää kommentteja ja ilmaiskaa halukkuutta niin katsotaan saisiko jotain moista aikaan viikkoiltana tai sitten viikonloppuna, joka on takulla hankalampi sitten.

_ANtti

7 vastausta artikkeliin ”Tiedustelua

 1. ulla

  Valmis joukkoon olen ma.
  Olisipa kiva kokeilla luonnonvalossa, mutta myös jokahenkilön salamoilla. Sain äskettäin työvempaimeksi semmoisen kameraan kiinnitettävän infrapunaohjaimen, jolla voi laukoa kameran tavan salamoita orjasalamoina. Siihen kaipaan lisää tietotaitoa. Se voisi olla hyvä vempain itse kullekin, koska sen samalajoukon voi helposti kuljettaa mukana.
  Uskoisin, että voisin lainata sitä kurssille.

 2. jiitee

  Kiinnostaa kyllä.

  Pikkusalamaa luonnonvalon lisäksi kuulostaa kivalta. Tai miksipä ei kokonaan salamallakin jossain hämärämmässä miljöössä. Aihe on hyvä!

  -jarkko

 3. Ilkka Kokkonen

  Jo vain varmasti kiinnostaa, pahin puute taidoissa kun juuri tällä laidalla löytyy! Toivottavasti kurssiaika tulee onnistumaan omaan ohjelmaan! Kiitos jo etukäteen!

  Kannattaa varmaankin vaatia suht sitovat ennakkoilmoittautumiset, ettei tule kurssittalille samanlaisia fiiliksiä, kuin studiokurssin jälkeen viimeksi.

 4. Antti

  Moi!

  Ajatus olisi siis vetää tuo homma mahdollisesti täällä:

  http://www.uudistalo.fi/index.html

  Yöpyminen tuolla olisi luokkaa 30-40? aamukahvilla. Yritän pähkäillä sopivia ajankohtia milloin tuo onnistuisi, ja katsotaan sitten osallistumismäärät ketä tuonne nyt tulisikaan. Ehdottomasti pitää aika sitovat hommat ottaa, jotta tuo on järkevä järjestää. Mutta minä pähkäilen tätä lisää ja ilmoittelen miten asia etenee ja lyödään päivää lukkoonsitten ajoissa.

  _Antti

 5. HeikkiP

  Hoi hoi, mukana olen jos vaan suinkin kalenteriin mahtuu.
  Korvauksenahan joku voisi uudistaa uudistalon nettisivut tai ainakin muuttaa markkahinnat euroiksi 😉
  -hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *