KUVAKARSINTAA

Käytän nyt Tapsan ideaa tässä, kun sattuneista syistä en päässyt Semppikselle kuvanvalintaan. Tämä tulee nyt vähän viime tipassa, kun en ensin ajatellut osallistua ollenkaan… Ilkka sai ylipuhuttua…:) Eli tällaisia kuvia poimin itse ja haluaisinkin nyt kommentteja, että mitä näistä valita kisakuviksi ja kumpaanko sarjaan?

Nämä ensimmäiset kolme kuvaa ajattelin itse kolmen sarjana:

noutoleikki1noutoleikki2noutoleikki3

Ja sitten joukko yksittäisiä:

lepopipopotrettisyysmyrsky-suininkijarvellavaahteranmaen-elviirapuukiipijatikankontit

Laittakaapas kommentteja! Kiitos!

t. Hanna

10 vastausta artikkeliin ”KUVAKARSINTAA

 1. AnttiK

  Sarjoja ei kannata mielestäni laittaa, yksittäisiä parhaita kuvia mieluiten, sillä viimeksikin niillä pärjättiin huonosti. Sarjassa pitäisi kaikkien kuvien olla sitten huipputasoa ja selkeä yhtenäisyys. Tälleen eilen pähkäiltiin Semppiksellä.

  A

 2. Ilkka Kokkonen

  Näin asia on, ja näin varsinkin tulostettavien puolella, sinne ei sarjoja ollenkaan. Ja tosiaan heijastettavissakin lienee parasta luottaa, että yksittäiskuvat toimivat parhaiten!

 3. Ilkka Kokkonen

  Tervetuloa toimintaan, Esa! Yllä oleva lienee ensimmäinen kommenttisi sivuillamme. Ei muuta kuin omia kuvia näkyviin myös, sinullahan on alalta monenlaista kokemusta! Taisi mennä piirikilpailu sinulta ohi tällä kertaa, vai lienetkö viime tipassa saanut matskua mukaan? Mutta joka tapauksessa, tervetuloa kommunikointipiiriin mukaan!

 4. Hanna

  Kiitos kaikille kommenteista! Päädyin laittamaan näistä koirapotretit, syysmyrskyn ja pipokuvan printteihin ja lopuista sitten heijastettavia. Jännä nähdä, saammeko menestystä tänä vuonna. Tuomarit on erit ja varmaan arviointiperusteetkin sen myötä. Mutta hauskaahan tämä on joka tapauksessa…:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *