RAUTAVAARALLE PÄIVÄKSI?

Olisihan tuo oivallinen paikka käydä Tiilikassa ihan porukalla. Ottamassa kuvia ja paistamassa makkaroo sekä tutustumaan seuran jäseniin.

Ensisijaisesti olisin lähdössä päiväretkelle,  lähtö ihan aamusta ja paluu illalla.

Lomani alkaa kesäkuun 8 eli tuosta 13-14.6 alkavasta viikonlopusta eteenpäin pääsisin lähtemään mukaan. Oikein jos tikistää niin tuo edeltävä eli 6-7.6 olisi myös mahdollisuuksien rajoissa.

Tapijo

10 vastausta artikkeliin ”RAUTAVAARALLE PÄIVÄKSI?

 1. Ilkka Kokkonen

  Laitelkaahan tosiaan vireästi viestejä aiheesta tähän Tapsan aloituksen alle, niin päästään sitten ennen pitkää myös tuumasta toimeen!
  Itse kannatan linjaa, josta oli puhe jo vuosikokouksessa. Eli että vuokrattaisiin kämppä, kuvattaisiin kunnolla, saunottaisiin kunnolla jne. Tuo Uiton kämppä Tiilikalla on nettitietojen mukaan sangen edullinen, vain 120?/vrk. Metsäkartanon kämppä on 215?/vrk.

 2. MjP

  Minäkin kannatan tuota Uiton kämpän vuorokausi meininkiä. Ajankohdasta vain sen verran, että tulevan perheenlisäyksen johdosta joudun olemaan kesäkuun melko tarkkaan kodin lähellä, joten reissu ei omalta osaltani tällöin välttämättä onnistu. Heinäkuussa on jo hallitukselta mahdollista saada lupa poistua kauemmaksi:).

 3. ulla

  Kovasti hyvä aate! Minulla vaan on jo 6.6. kaksikin menoa päällekäin ja seuraavakin varattu ja sitäkin seuraava …. vasta 11. 7. on vapaata. Vaan mulle sopii viikollakin!

  Ulla

 4. Juhani Hynynen

  Kyllä minäkin olen kuvioissa mukana ja pääsen myös viikolla ja jopa vielä paremminkin kuin viikonloppuna. TS. kaikki käy kun tietää aikanaan että voi järjestää.
  Juhani

 5. Ilkka Kokkonen

  No niin, Mikon ja Ullan kommenteista päätellen tuo 11.7. kävisi molemmille, ja ilmeisesti myös Juhanille. Minäpä yritän saada la-su 11.-12.7. varattua. Epäilen tosin suuresti varauksen onnistumista, kun näin myöhään ollaan liikkeellä. Saattaa hyvinkin olla, että joudumme kuitenkin turvautumaan arkivaraukseen. Mutta toivotaan tuuria!

 6. Tapsa

  Voisihan Tiilikalla halutessaan käydä sellaisen ihan kuvauskeikan tekemässä. Menisi illaksi niin että ehtii kuvaamaan auringonlaskua, lähtö klo 18 maissa Siilistä. Makuuppaikan valmistelu (pressun viritys puiden väliin), suunnittelu aamukuvia varten, ilta-auringon kuvaus, syöpöstely ja unille muutamaksi tunniksi. Ylösnousu kolmen maissa ja kuvaukset. Tossa kuuden-seitsemän välillä syönti ja kahvittelu ja makailua varvikossa. Oman kokemuksen perusteella hyvin antoisaa hommaa. Kun aamulla urvahtaa muutaman tunnin ja käy päälle uimassa niin onpa taas hyvä elää.

  Tapsa

 7. MjP

  Venäjän hiekan rannalla on kyllä loistavat telttapaikat, joten ei sitä tarvitse mökkiä välttämättä. Ja kuten Tapsa asiasta mainitsi niin tuonne tosiaankin pääsee ihan iltaseltaan käymäänkin, joten ei tarvitse edes kovin aikaiseen lähteä sinne, kun paras valo on kuitenkin ilta-aikaan/aikaisin aamulla.

 8. Ilkka Kokkonen

  Hyvässä säässä tuollaiset kevyemmät yöpymissysteemit toki toimivat, mutta etenkin sään tökkiessä ja (erittäin) mahdollisen hyttys- ja mäkärähyökkäyksen jälkeen mökkisysteemi saunoineen on tietysti eri lailla poikaa. Itselleni ainakin kunnolliset saunomismahdollisuudet uinteineen ovat tärkeänä osana retkeilynautinnossa!
  Teoriani oli, että viikonloppureissu toisi enemmän osanottajia, mutta ei kai tähän astisista kommenteista päätellen näin välttämättä olekaan. Pitänee kysyä, jos siellä olisi useampia arkimahdollisuuksia vapaana(vaikkapa heinäkuun alkupuolella), ottaa ne esille tähän sivulle, ja sitten nopeasti valita niistä mahdollisimman monelle sopiva. Minä voin soitella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *