kevätkuvia

Katkaistaanpa hiljaisuutta joukolla vapun ajan kuvia. Inspiroivaa aikaa tämä kevät, kun voisi vain kierrellä ympäriinsä ja katsella…voisihan siinä lomassa aina jonkun kuvankin ottaa 😎 . Vappuna pitkästä aikaa vähän keskityin tähän jaloon harrastukseen. Liikkuvaa kohdetta yritin vähän keskittyneemmin, kun se on tuntunut aina niin vaikealta. Hirmuisesti tuli hukkalaukauksia, milloin oli epätarkkaa, milloin kohde vain pienenä pisteenä keskellä kuvaa jne. Maistiaisina tässä joitakin parhaimpia (?). Ja vähän pysähtyneempääkin. Ainainen ongelma mulla näyttää olevan tuo hämäräkuvien suttuisuus, mutta ehkäpä siihen jotain ymmärrystä joskus löytyy.

Laittakaapas muutkin esille kevätfiiliksiä….!

t. Hanna-panna

hanhet-pellollalokittessa1sorsia-vastavalossalaiva-satamassamarjaniemen-satamatessa2

3 vastausta artikkeliin ”kevätkuvia

 1. Tapsa

  Kuvissasi näkyy sinun kevääsi, hyvä, jokainen sen näkee ja kokee vähän eri tavalla. Olen itsekin kuljeskellut pitkin rantoja ja metsiä nauttimasta tästä ajasta. Kuvia on tullut mutta en ole oikein tyytyväinen niihin. Harmillista kun ei saa kuvaan sitä mitä näkee, taitaa olla vielä koulutus kesken. Laitanpa kuitenkin joitakin tuonne blogille minäkin.

  Tapijo-setä jolla on märät lenkkarit.
  PS. Suositelkaa hyviä ja halpoja vaelluskenkiä jotka pitää vettä.

 2. Hanna

  Juuri niin, jokainen näkee kevään ja elämän ylipäänsä eri tavalla. Ja onpa itsellänikin eri keväät näyttäneet hyvinkin erilaisilta. Minä olen ajatellut niin, että kuvia voi kyllä esitellä, vaikka ei itse olisikaan niin kovin tyytyväinen. Se, mikä itsestä näyttää huonolta, voi jonkun toisen silmissä näyttää toisenlaiselta ja herättää jotain – mitä tahansa. Minä en ole tainnut vielä edes pyrkiä siihen, että saisin kuvaan sen minkä näen. Liian iso pala purtavaksi…

  Tuo ”hyvä ja halpa”, kun on kyse vaelluskengistä… ja vielä vettä pitävät. Mulla ei yhdetkään vaelluskengät ole pitäneet vettä ihan täysin, siis kumisaappaan lailla. Sama juttu GoreTex vaatteissa. Sen minkä hengittävyydessä voittaa, vedenpitävyydessä kyllä häviää. Tärkeintä on kai, että kenkä istuu omaa jalkaan, kun niissä usein on jäykkyyttä sen verran enemmän kuin normaali kengässä. Ja huonosti istuva kenkä voi olla yhtä lailla kallis kuin halpa. Mulle Meindlin kengät on olleet lestiltään tosi hyviä, mutta ei ne ihan halpoja kyllä ole. Ja mulla on ollut niissä se ongelma, että reunuskumit murtuu ja sieltä alkaa ensin vuotaa. Taidan potkia liikaa….? Silti olen pitäytynyt niissä, kun lesti on osoittautunut hyväksi.

 3. Ulla

  Nokian kumpparit. Ne pitää vettä. Vaeltaa niillä tosi ei ole kiva.
  Hyvät vaelluskengät vaan maksaa maltaita, eikä niillä sittenkään voi seisoskella vedessä tai kulkea sohjossa varpaiden kastumatta. Mutta niiden ikä on sitten sitä pidempi, eli rohkeasti kauppaan vaan, Tapijo-setä.

  Ulla-täti, jolla kerran oli vaelluskengän lipimärät
  joten piti raahautua metsätien varteen ja tilata korpeen taksi 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *