9 vastausta artikkeliin ”Joutsen

 1. Ilkka Kokkonen

  Erikoisempi kuvakulma aiheesta, ja toimii oikein hyvin! Onko tämä jostain sillalta otettu?
  Ja tervetuloa takaisin kotimaan kamaralle(olettaen, että tämä kuva siitä vihjaa myös)!

 2. AnttiK Artikkelin kirjoittaja

  Moro!

  Sillalta on otettu tosiaan. Ja takaisin on tultu. Kuvia tuli joku 55-60Gigan verran yhteensä, joten kauhea karsinta on tiedossa että jotain saisi näytille.

  A

 3. Ilkka Kokkonen

  No johan on gigoja tarttunut korteille! MK II:lla niitä tietysti siunaantuu ihan eri tahtiin, kuin ennen. Kyllä siinä joka tapauksessa kannikat leviää, kun nuo kaikki läpi käy!
  Toivottavasti ehdit siinä sivussa myös nämä kisahommat purkaa, eli maaliskuun kisan tulokset julki ja huhtikuun kisan kuukuvat äänestykseen. Kirjoittelin tässä, että kuukuvia ehkä ehtisi vielä huomennakin lähettää, sopineeko sinulle?

 4. Juhani Hynynen

  Täytyy minunkin esittäytyä kun olette seuraanne jäseneksi hyväksyneet. Olen vuonna 1991 tullut Siilinjärveläiseksi. Sitä ennen asuin Kemijärvellä. Rovaniemella, Helsingissä, Savonlinnassa, Lapinlahdella, Siilinjärvellä, Kuoiossa ja sitä ennen Lapilnlahdella. Olen harrastanut monenlaisia asioita jas niinpä joskus mustavalko ja dia-ajalla myös valokuvausta. Minulla digiajan tulo kuitenkin lopetti harrastuksen. Nyt kun elämä alkaa olla jo ehtoopuolella jäätyäni helmikuun alusta 2009 eläkkeelle ajattelin elvyttää entisen harrastuksen. Nyt digiajan myötähän tämä harrastus on muuttunutkin entistä mielenkiintoisammaksi ja tulokset saa nähdä välittömästi. Lisäksi saa aikaa menemään kuvien työstön kanssa ihan rajattomasti joten vaikuttaa olevan eläkeläiselle oikein sopiva harrastus, kun vain muistaa välillä lenkillekin lähteä. Nyt vain täytyy toivoa ettei dementiia tulisi ihan pian että kerkiäisi oppia enempi mitä unohtaa kun on noissa digikameroissa niin paksut ohjekirjat että mahdollisuuksia on ihan vaikka mihin. Vaikka nuo digikamerat ovat kuinka hienoja pelejä ei automatiikka anna aina parasta tulosta. Olisi hyvä jos osaisi noita automatikan antamia mahdollisuuksia myös hyödyntää. Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä että kuvaus kaikkineen kiehtoo ja tullaan varmasti asian tiimoilta tapaamaan täällä seuran sivuilla ja varmaan muuallakin.
  Juhani Hynynen Siilinjärvi

 5. Ilkka Kokkonen

  Tuossahan sinulla, Juhani, on hyvä galleriaesittely itsestäsi. Lähetä se Antille haluamiesi galleriakuvien kera, niin täydentyy tuokin osasto.
  Näin minä vaan toisia kannustan asiassa, vaikka itselläkin on tämä asia vielä reilun vuoden jäsenyyden jälkeenkin häpeällisesti vaiheessa. Mutta tulossa se on kyllä minultakin, sen lupaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *