Ajankohtaista infoa

Liittyminen-osio sivun yläreunasta on saatettu ajan tasalle, kiitos Tero avustasi!

Myös hallitus&jäsenet-osio sivun yläreunasta on nyt päivitetty viime perjantain, 13.3. tilitietojen perusteella. Sieltä voi siis kätevästi tsekkailla, että onko omalta kohdalta muisti pelannut, vai pitääkö ryhtyä toimenpiteisiin! Taas muistuttelen, koska olisi niin mukava, että kunnan avustushakemukseen laittamani jäsenluku 30 ei kovin paljon heittäisi todellisuudesta tämän kuun lopussa! 13.3. mennessä maksaneiden määrä on 20, joten vielä pitäisi suorituksia lisää tiristä. Tunnukset saaneiden määrähän on juuri tuossa kolmenkymmenen paikkeilla, joten…

Nuo tähän mennessä maksaneet laitettiin ihan tarkoituksella maksamisjärjestyksessä esille(toki poppilaisilla tulee kotikenttäetua), ja samaa kaavaa voitaisiin käyttää jatkossakin. Seurauksena on toivottavasti positiivista muistamiskilvoittelua kunnia-asian hoitamisessa!

Antti infosi äskettäin: …mutta antti@studiofoxy.fi jatkossa kaikille. Eli vanhaan osoitteeseen laitetut postit eivät ole menneet hukkaan, mutta jatkossa siis kaikki postit tuohon uuteen osoitteeseen. Kiitos!