7 vastausta artikkeliin ”Kiiminkijoki 23.12.2008

  1. hannap Artikkelin kirjoittaja

    Kun nyt on ollut näytöistä puhetta niin laitoinpa tuohon samasta kuvasta vielä toisen version. Se ero, mikä noissa kuvissa näkyy, johtuu tosin erilaisten näyttöjen lisäksi myös käsittelyohjelmasta. Ensimmäinen versio on katsottu vanhasta näytöstä matalalla resoluutiolla ja käsitelty sen verran kuin pystyi Mikrosoft Photo Editorilla (tai siis mitä minä taidoillani pystyin). Jälkimmäisen version tein omalla läppärilläni ja käsittelin kevysti Photoshopilla. En ole käsittelyn ammattilainen, niin kuin moni muu täällä eikä kumpikaan näyttö ole sitä mitä monilla täällä, mutta ero on joka tapauksessa nähtävissä…

  2. hannap Artikkelin kirjoittaja

    Ja kun nyt rupesin testailemaan, niin viimeinen versio on sitten terävöitetty ja pienennetty Mikon aiemmin antamien ohjeiden mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *