5 vastausta artikkeliin ”Vastaus Raijan haasteeseen: talvikuvia

 1. Ilkka Kokkonen

  Kakkoskuvasta tykkään tosi paljon. Mielikuvitus herää, että mikähän siellä hummien huomion puoleensa vetää. Ja tausta toimii niin hienosti, niin hienosti!
  Kolmoskuvassa myös miellyttävä maalaismaisema taustalla, kiva kokonaisuus! Ja herra aasi on kyllä veikeä ilmestys!

 2. Hanna

  Hienoja on jokaikinen, mutta erityisesti pidän Roosan kuvasta ja tuo aasi kyllä on sen verran eksoottinen ilmestys lumisen turkin kanssa, että sitä on pitänyt katsoa kerta toisensa jälkeen. Onko aasin karva muuten karheaa?

 3. Tero

  Kiitos kehuista, sattui olemaan olosuhteet kohdillaan. Kevyt lumisade antaa kivan kuorrutuksen. En tainnut silitellä aasia, joten karvan laatu jäi pimentoon. Pitääpä kokeilla kun seuraavan kerran sen näen. Aasista muuten lähtee hämmästyttävän kova ja erikoinen ääni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *