13 vastausta artikkeliin ”Joulukuun punaiset

 1. Ilkka Kokkonen

  Tuosta kisakuvien esille laittamisesta:
  Kun olen aktiivisesti näihin kisoihin osallistunut(jokaisessa mukana tähän mennessä), niin monesti olen kyllä kärsimättömänä odotellut kisakuvia näkyville, tai tuloksia esiin. Ja vaikuttaneeko ”epätäsmällisyys”(mikä monesti on ollut myös täysin perusteltua, kun osallistujia on pitänyt houkutella)sitten tähän hieman laskeneeseen aktiivisuuteen, sitä on vaikea sanoa. Itselläni ei ainakaan ole sitä haitannut.
  Mutta toisekseen, kun tiedostaa, miten tämä loistava nettisysteemi melkein kokonaisuudessaan lepää Antin varassa, niin täysin ymmärrettävää on, jos ei joka ikinen kerta vakaassa aikataulussa jaksa punnertaa! Eli jos lupaamasi yritys nopeammasta toimituksesta onnistuu, niin hyvä, mutta jos vastakin on epäsäännöllisyyttä, niin kyllä se varmasti kestetään! Kiitoksia jaksamisestasi!

 2. antti

  Moro!

  Itsellä ehkä tätä aktiivisuutta näiden kuvien osalta on lannistanut se, että näitä tulee näin vähän. Harmittaa vietävästi, että vaikka jäseniä on selvästi enemmän niin edes aktiivisimmat eivät saa kuviaan laitettua tulemaan. Siinä syytä varmaan omalta osaltani, että nämä venyy aina näin pitkään. Toivotaan,että tämän kuun kisaan KAIKKI aktivoituu ja laittavat tulemaan edes jotain. Ei sen tarvitse mikään huippuotos olla, kunhan vaan kaikki taipuisi ajattelemaan mitä nyt jokaiselle sana PAPERI tuo mieleen ja yrittää sitten kuvat mahdollisimman mielenkiintoisen kuvan ko. aiheesta. Tässä on kysymys kuitenkin kehittymisestä ja kun nähdään muidenkin näkemyksiä samasta aiheesta niin siinä sitä ihmettelemistä on. Toivotaan nyt lisää aktiivisuutta ja itsekin pyrin tätä nyt paremmin päivittämään.

 3. Ilkka Kokkonen

  Hyvät pyyhkeet ja oikeaan suuntaan, Antti! Kun on hyvät systeemit saatu luotua ja pelaamaan, niin kyllähän aktiivinen osallistuminen on parasta kicksiä hommaa hoitavalle!
  Kaikillahan ei tietysti tämä kilpailuvietti ole yhtä voimakas, mutta kai kilpailuunkin voi ottaa osaa löysemmin rantein ja osallistumisen ilosta. Itse olen ottanut ihan tietoisena tavoitteena ja kunnia-asiana(vaikka tykkäänkin kilpailuista), että aina osallistun, vaikken olisi johonkin aiheeseen syystä tai toisesta suurta paloa tuntenutkaan. Ja jos en ole onnistunut hyvää kuvaa johonkin aiheeseen luomaan, niin sehän on sitten ollut ihan vaan oma vika…no problem!

 4. jborgman

  Hei!

  Laitoin tällaisen sepustuksen itsetäni/kuvasta eteenpäin:

  Nimeni on Jouni Borgman ja olen 45-vuotias valokuvauk-
  sen aktiiviharrastaja Kuopiosta. Olen liittynyt Siilinjärven
  Kameroihin vuoden 2008 lopulla.

  Kuvakisan aiheena oli ”punainen”. Nappasin voittajakuvan
  Kuopion Tuomiokirkon piha-alueen pensasistutuksista,
  jonne joku oli asetellut hellyttävän näköisen pikku lapasen.

  Oksan päässä törröttävä lapanen oli sopiva aihe joulukuun
  kilpailukuvaan ja päätin ottaa siitä pelkistetyn tutkielman.
  Valkoinen lumitausta korostaa kohteen punaista väriä.
  Taustalla erottuvat risut pyrin asettelemaan niin, että
  kuva saisi niistä lisää eloisuutta ja jäsentyneisyyttä.

  Terv. Jouni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *