Puijon kupeilta!

Viime lauantaina käytiin kuvauskurssin kuvausretkellä Puijolla. Sää suosi, mutta vain pienen hetken, sitten pilvet veivät parhaan terän tykkymaisemasta. No, onneksi tuli mentyä muiden kurssilaisten perässä Konttilaan kahville. Oli ensimmäinen vierailukertani siellä, mutta ei varmasti viimeinen, on nimittäin todella viehättävä paikka. Se on Kuopion vanhin rakennus, tehty jo vuonna 1770, viisi vuotta ennen Kuopion kaupungin perustamista. Yksityinen yrittäjä pitää siellä kahvilaa ympäri vuoden ja rekiajeluakin saavat halukkaat, lumikenkiäkin näkyi olevan kuntoilijoille käyttöön. Hevonen, koira, kaksi vuohta ja lammaspässi asustelevat myös paikalla. Niitäpä tuli sitten kuvattuakin, paljon mielenkiintoisempia kohteita olivat kuin pilvinen maisema. Tässä hieman kuvasatoa.

Hanget korkeat, nietokset!Tykkypuita PuijollaPukin profiiliUtelias vuohiEväillä rekiretken jälkeenUtelias ikkunallaTurkin puhdistustaKuka, mitä, häh?KarsinakaveritTarkkailijaTarkkailua joka puolelleYksisarvinen?Hypnoottista!Välitirsat!Herätys taas!Lähtökö taas!HuuruturpaHevosen mietteet