Uusivuosi hämärissä

Oli sen verran kova myräkkä, että tuolla meidän uudenvuoden mestoilla oli ihan kynttiläkelit. No pääsipähän sitten testailemaan tätä ISOa sitten. Tässä ISO 6400:lla kuvia, ekassa kohinoita poistettu lightroomissa ja toisessa ei. 1.2L täysin auki, suljinaika 1/15sek. Ja mökki oli oikeasti pimeä .. paljon pimempää silmälle kuin ”kykloopille” 🙂

ISO 6400 kohinat pois LightroomissaISO 6400 ei kohinanpoistoa

Yksi vastaus artikkeliin ”Uusivuosi hämärissä

  1. Ilkka Kokkonen

    No niin, kyllä voi tosiaan käydä hallitusti kadehtimaan, täysin käyttökelpoista kamaa LR:n läpi! Huikeaa on kehitys! Ja tuokin Mikon kuva tappiin viritetyin asetuksin, ohhoh!!!! Nyt teidän pitää varmaan kuvata suu keskittyneesti kiinni, ettei ala sylki leualle valumaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *