8 vastausta artikkeliin ”Pikkujoulut

  1. MjP

    Minä ainaskin olen tulossa paikalle (olen liikenteessä autolla, joten kyyti takaisin siiliinpäin järjestyy halukkaille (todennäköisesti ainakin 3 henkilöä mahtuu kyytiin)).

  2. Hanna

    Näyttää siltä, että minäkin pääsen :). Muistakaa sitten kaikki tulla pikkulahjan (5?) kera. Ja mitenkäs se syömispuoli? Tuodaanko kaikki jotain pikkupurtavaa? Juomispuolen sitten hoitanee jokainen itse? Olisko tässä ruokapuolessakin organisoinnin paikka? Niin ettei kaikki tuo samaa? Minä ilmoittaudun vapaaehtoiseksi siinä. Ehdotan, että jokainen laittaa mulle sähköpostia siitä, mitä aikoo tuoda ja minä katselen ettei tule kymmentä sipsipussia vaan että saadaan vähän vaihtelua makuelämyksiin. Osoitehan on paso.hanna(at)gmail.com. Sopiiko kaikille tämä ehdotelma?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *