4 vastausta artikkeliin ”ja tässä toinen

 1. Ilkka Kokkonen

  Kiitos, Seppo, kutsusta! Tänään oli kuitenkin hautajaiset ohjelmassa. Huomenna yritän radan varteen etukäteissuunnitelman mukaisesti.
  Kuvassasi on rautaisen dynaaminen diagonaalisommitelma, todella rokkaava kuva. Liike tuntuu, hyvä, ettei pärinäkin raasta korvia! Hieno laukaus! Tämä on minusta tuota edellistä tehokkaampi, vaikka hyvä sekin.
  Montako kuvaa laskuri nytkytteli päivän aikana?

 2. seppoh

  Tervehdys.
  kiitti Mip ja Ilkka kommnenteista.. kyllä jos tuohon aisi vielä pinen kameran liikkeen mukaan.. se olisi jotain.. se on vaikea toteuttaa, koska siihen tulee panorointi ja tilttaus alaspäin yhtäaikaisesti tehtäväksi. Vaikeuden siihen tekee myös se, että tuo pyörän liikerata ei ole ennustettavissa kovinkaan pitkään. Siinä metsin matkalla tapahtuu liikettä ylös ja alas ..sivuille… niin huonossa kunnossa on tuo tie.
  Ei tätä filmiaikaan olisi ollut mahdollista tehdä… kyllä sinne kolmisen sataa laukausta meni.
  Mutta … tänään uudestaan puolilta päivin…. tulkaa muutkin mukaan..
  seppo

 3. Ulla KK

  Hyviä ja vauhdikkaita kuvia! Ihan piti itsekin mennä paikan päälle opettelemaan uuden pitkäputken toimintaa ja tämmöistä nopeatemposen kohteen kuvausta, mutta lauantaiaamun ehdokaskuvausten jälkeen kaaduin lopullisesti petiin räkätaudin kanssa. Harmi, meni taas yksi harjoittelupaikka vauhdilla ohi, ja mikä kelikin vielä! Vaan kiva on katsella näitä Sepon tuloksia. Täytynee odotaa kevättä ja uusia kisoja, tai harjoituksia, niitä kait on montulla mennen tullen.

  Ulla KK

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *