Karitsa ja maisema

Karitsa, syntynyt 14.7.2008

Karitsa, syntynyt 14.7.2008
Maisema Tuusniemen rotkolaakson kiertävältä polulta

Maisema Tuusniemen rotkolaakson kiertävältä polulta.
Äskettäin syntynyt karitsa on mielestäni aika hauskan näköinen. Toka kuva on jotenkin epätasapainoinen, vesi taisi mennä liian tummaksi kuvankäsittelyssä. Lauantaina on muuten Juankoskella suomenhevosten vetokisat, katotaan jos sieltä sais jotain mielenkiintoisia kuvia!

4 vastausta artikkeliin ”Karitsa ja maisema

 1. Antti

  Moro!

  Karitsekuva on aavistuksen sekava kun sitä heinää ja höttöä on edessä / takana. Mutta ilme on aika vänkeä, tästä varmaan saisi hyviä kuvia kun olisi vähän matalammassa heinässä.

  Järvikuva on todella hieman tumma, mutta varsin mielenkiintoisen näköinen. Pitäisi taas lähteä itsekin metsään kuvailemaan polkuja ja jokia .. hauskaa puuhaa.

  A

 2. Ilkka Kokkonen

  Komppaan Anttia, rauhallinen tausta on aina(ainakin lähes aina) onnistuneen muotokuvan viimeinen niitti, joka pitää yrittää lyödä huolella, oli sitten kyse eläimistä tai ihmisistä. Ainahan tällainen, usein paljon valmistelua vaativa kuvauksen ja kohteen hoitaminen oikeaan paikkaan oikealla hetkellä, ei ole mahdollistakaan. Voisin kuvitella, että tällainen oli tässä tilanne, ei ollut oma eläin jne jne…MUTTA jos olisikin ollut mahdollisuuksia siirtää kohdetta kuvauksen kannalta edulliseen paikkaan, niin siinä tapauksessa kuvaajalle risuja, onhan kyseessä kuvauksellisesti niin hauska ja hellyttävä kohde! Voinetko vielä paikata tilannetta ?

 3. Tero

  Pitää yrittää vielä karitsaa uudelleen, nyt oli ongelmana se, että ne olivat lähes jatkuvasti kiinni emässä, joka taas ei ollut kovin kuvauksellinen. Jospa pääsisin parempaan kuvausasemaan, kun karitsat vähän kasvavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *