3 vastausta artikkeliin ”Ja koiria mökillä

 1. Ilkka Kokkonen

  Ekakuvan mittelijöillä kunnon ilmeet! Itse ottaisin mahdollisimman tiukan rajauksen vain tuohon koirapariin. Kolmannesta tykkään tosi paljon. Tiukka rajaus, hyvä ajoitus, muikea ilme! Neljännessä oikein hyvä tunnelma, mutta hieman häiritsee tuo pullontörppö, jota koira ei kuitenkaan katso. Viidennessä niiiiin harrasta keskittymistä, kyllä noilla koirilla on ilmeitä! Ilmiselvästi käytit 70-200:sta isolla aukolla.

 2. AnttiK Artikkelin kirjoittaja

  Moro!

  Juu 200mm täysin auki, pitkällä matkallakin jo alkaa syvyysterävyyttä olemaan. Pullontörpön otin kuvaan mukaan, että siitä tuo laituri näkyisi paremmin, missä koira torottaa. Eihän tuo tosin mikään näyttävä kapistus ole tuossa nurkassa, varmaan toimii kyllä ilman sitäkin hyvin.

  A

 3. Ilkka Kokkonen

  Kyllähän se tuosta kohti kuvattuna törppö oli pakko jättää mukaan, ei olisi pois rajattuna jäänyt katseelle tarpeeksi tilaa. Ja tuskinpa tuolta laiturilta käsin tuosta tilanteesta tuon parempaa kuvakulmaa olisi pystynyt taikomaan. Ja veteen jos olisit hypännyt, niin tilanne olisi varmasti ollut ohi! Tosiaan, kuvassa on mukava tunnelma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *